Solveig arbetade som förbundets trädgårdsrådgivare i 26 år. Nu har hon slutat för att jobba i en helt annan bransch.
När mötet med Förbundsrådet är avslutat, cirka 16.15, är alla som vill varmt välkomna att vara med när förbundet avtackar Solveig för hennes genuina engagemang och arbetsinsats när det gäller koloniverksamheten såväl i Stockholm som i övriga landet.

Avtackningen blir i kongressal 22, alltså samma lokal som FR.

Hjälp oss sprida den här informationen till föreningarna i er region och därigenom till kolonister som skulle kunna tänkas vilja vara med vid avtackningen. Det är många som varit i kontakt med Solveig genom åren.

Vill någon förening/kolonist skicka en hälsning till Solveig, mejla kansliet på kansli@koloni.org , så ser vi till att hälsningen når Solveig.