Koloniträdgården – en trädgård för alla
Omslag Koloni 4 15

Omslag Koloni 4 15

Vintervila? Nä, knappast… nu planterar och planerar vi för fullt. Ätbart har tagits in för övervintring inomhus, fler ätbara perenner planeras till rabatten, höstsådd och lökar är just i jorden och snart är vintersådd och förkultivering på g. Så vi vilar inte. Däremot finns tid att bläddra i vinternumret av Koloniträdgården som just kommit ut. Som redaktör är det en glädje att jobba med så många schyssta frilansmedarbetare. Läs om den ätbara perennen ärtbuske, om medelhavsväxter och om att odlingssäsongen börjar redan innan jul. Läs om koloniträdgårdens historia och blommande perenner i rabatten hela säsongen. Och inte minst, låt dig inspireras av Kolonikockarnas julbord. Och mycket mer 🙂 Varmt välkommen att höra av dig om du också vill läsa detta nummer.

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori