Koloniträdgården – en trädgård för alla

Skördemarknad (1) kopiaVill ni göra nåt kul 5/9 och råkar befinna er i Sthlm. Kom till skördefesten i Orhem/Skarpnäck/Stockholm, kl 12-17. Det är ett samarbete mellan koloniföreningen Orhem Trekanten och Kaffestugan Torpet . Det blir sylt, marmelad, saft, inläggningar, grönsaker och blommor mm. Men också en chans att kolla odlingslotter, lära och inspireras. Kolonikockarna Stefan och Tao visar allt gott du kan göra av mangold . Själv får jag chansen att propagera för odlingstunnel på kolonilotterna. Kaffestugan är inte vilket fik som helst, utan Storstockholms absolut mysigaste och mest annorlunda fikaställe. Hembakt förstås.

 

 

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori