Koloniträdgården – en trädgård för alla

Stockholm växer KulturhusetVi måste få plats med både bostäder och grönytor. Även permanenta koloniområden och tillfälliga stadsodlingar. Mötesplatser både ute och inne. Tidningen Koloniträdgårdens redaktör Ulrika har fixat i ordning själva workshopbordet till föresläsningen om stadsodling på Kulturhuset i Stockholms stads utsällning Vi äger – om hur Stockholm ska växa hållbart både ekologiskt och socialt. En spännande plats för möten och samtal.  Samtalet i dag varvades med vårbruk sådda av rädisa, ringblomma och ärtor, rödlök och silverlök sattes i jorden. En rolig och gemytlig eftermiddag.

 

 

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori