Koloniträdgården – en trädgård för alla

Honung är är gott. Ibland drömmer jag, det vill säga redaktören Ulrika på Koloniträdgården, om att odla bin… hittills nöjer jag mig med att köpa några burkar i bland från Maria, som har kolonilott och bikupor i Koloniträdgårdsföreningen rätt över gatan. Hennes bin gör fantastisk god honung! Och den är ekologisk och härodlad! Superklimatsmart helt enkelt. Vill ni pröva Marias honung så kommer ni alldeles snart kunna köpa den hos Kalf & Hansen på Mariatorget i Stockholm. Väldigt roligt! Maria skriver regelbundet om biodling i tidningen Koloniträdgården och är också en av initiativtagarna till nätverket Söderbina, för alla som har bin på Södermalm.

Kolonihonung ©Ulrika Flodin Furås

Kolonihonung ©Ulrika Flodin Furås

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori