Koloniträdgården – en trädgård för alla

Jag har en gammal dunk nästan full med Biobact Kompost. Eftersom jag sedan fem år inte har någon kompost och dunken har fått stå oanvänd på en hylla i förrådet undrar jag om man kan använda det här komposteringsmedlet på samma sätt som Biobact flytande gödsel eller om växterna kan skadas av detta. (Anledningen till att jag frågar är att jag tycker att de här två Biobactprodukterna medlen både ser ut och luktar ungefär likadant.)

 Svar:

Enligt Biobacts hemsida så har deras kompostmedel exakt samma sammansättning som gödselmedlet. Så det borde gå alldeles utmärkt att gödsla med. Det är väl bara ett marknadsföringsknep antar jag.

Solveig Sidblad

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori