Koloniträdgården – en trädgård för alla

Det prasslar i rabatterna, snart snart är jorden så varm att vi kan börja så. Tills dess är det förkultivering och föreläsningar som gäller. För några dagar sedan var jag i Fagersta och berättade om odling i staden, om grönsaks-och perennplanteringar för sitt eget nöjes skull och om det stora, viktiga: hur vi skapar den hållbara framtida staden genom att tänka grönt i stadsplaneringen. I Fagersta startas nu en studiecirkel i stadsodling och biblioteket tänker satsa på en grön rabatt vid husknuten. Det är roligt när föreläsningarna ger ringar på vattnet. På måndag föreläser jag i Helsingborg tillsammans med John Taylor. Då handlar det mest om odling på balkonger. Ska bli väldigt roligt!

Helsingborg 7 april

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori