Lars Epstein utsedd till Årets Koloniträdgårdsfrämjare!!

För 9:e året i följd delar Koloniträdgårdsförbundet ut ”Årets Koloniträdgårdsfrämjare” till personer eller organisationer som tydliggör och konkretiserar Koloniträdgårdsrörelsens idé och verksamhet.
Koloniträdgårdsförbundet har till 2014 år Koloniträdgårdsfrämjare beslutat utse Lars Epstein.
Motiveringen lyder som följer:
”Lars har i över 20 år varit verksam som journalist och fotograf på DN och driver sedan ett antal år en blogg på DN:s hemsida. Han har genom sin gärning nått ut till en stor skara läsare och då inte minst beslutsfattare med mycket stor genomslagskraft. Han har som bloggare vid ett flertal tillfällen belyst och gynnat kolonirörelsen. Både som journalist och fotograf förmedlar Lars mycket förtjänstfullt kolonisternas vardag. Han är för Koloniträdgårdsförbundet en självklar Koloniträdgårdsfrämjare.”