Koloniträdgården – en trädgård för alla

Nominera din favorit! Känner du till någon ”person eller organisation som under år 2013-2014 har tydliggjort koloniträdgårdsrörelsens idé och verksamhet, till nytta, glädje och utveckling för de många människorna”? Då kan
det vara lämpligt att höra av sig till förbundskansliet och lämna förslag till Årets koloniträdgårdsfrämjare, en utmärkelse som för sjätte året i rad kommer att delas ut på mässan Nordiska Trädgårdar. Förslag skall vara förbundskansliet tillhanda senast den 14 mars. Skicka in till: kansli@koloni.org
eller
Koloniträdgårdsförbundet,
Åsögatan 149, 116 32 Stockholm.
Märk kuvertet: ”Årets koloniträdgårdsfrämjare”

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori