Koloniträdgården – en trädgård för alla

Bygget av vår kolonilott i Landskrona är i full gång. I år fyller koloniträdgårdsstaden Landskrona 600 år vilket bland annat firas med en koloniutställning vid Citadellet. Stugorna är ritade av arkitekturstudenter och trädgårdarna av olika inbjudna utställare. Vår egen trädgård är ritad av trädgårdsdesignern Annika Rehwin – som för övrigt vann med sin trädgård på förra årets Malmö Garden show. Vi lovar att lotten här i Landskrona kommer att bli mycket sevärd! Utställningen öppnar den 25 maj och pågår till och med september.

c/o Kolonin ©Ulrika Flodin Furås

c/o Kolonin ©Ulrika Flodin Furås

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori