Koloniträdgården – en trädgård för alla

Vi hade nyss ett toppenmöte med Kenneth på parkförvaltningen där vi stämde av allt inför odlingssäsongen. Vi pratade bland annat om fickparkernas betydelse för staden, gräsmatteklippning och jord, Allra mest talade vi om att Odling i parken lyft Axel Landqvists park och att intresset för att få odla här är stort. April i parken, än så länge är det bara mest några tulpanblad och lite krokusar som syns.Pallkragarna är sedan länge uppbokade. I mitten av maj är det dags att börja så här i parken igen… frågan är bara vad… tomater kanske, eller mangold? Eller jordgubbar…

Så fort jorden är tillräckligt varm är det dags att så...

Så fort jorden är tillräckligt varm är det dags att så…

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori