Koloniträdgården – en trädgård för alla

Den sjunde september är det finissage, sista dagen för utställningen Cultivatus i Vintervikens trädgårdsförening, Stockholm. Utställningen, som pågått sedan i juni, är en grupputställning som bjuder på en urban konstoas av nya platsspecifika verk av elva samtida konstnärer som tar rollen som trädgårdsmästare och undersöker begreppen trädgård, kultivering och trädgårdsskötsel i relation till Vintervikens. Utställningen förvandlar trädgårdsrummet till ett rum även för konst.

Vintervikens trädgårdsförening, som ligger precis invid Vintervikens odlingslotter, har en verksamhet som genomsyras av miljötänkande, ekologisk hållbarhet och alternativa lösningar.

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori