Koloniträdgården – en trädgård för alla

Söndag 12 augusti är den stora dagen för alla trädgårdsentusiaster. Nu är det dags för Tusen Trädgårdar som arrangeras av Gunnel Carlsons Trädgårdsriket, Riksförbundet Svensk Trädgård och Studiefrämjandet. Då öppnar trädgårdsägare över hela landet grindarna till sina privata paradis och inspiration och kunskap delas av riktigt många. Också koloniträdgårdar, stadsparker, museiträdgårdar, botaniska trädgårdar och plantskolor och andra är öppna för besökare.
Vissa trädgårdar har även öppet dagen före, lördag 11 augusti. Alla trädgårdar finns på www.tradgardsriket.se med kartor så att man kan lägga upp sin egen trädgårdsrundtur.

Nyhetsarkiv blogg
Trädgårdsrådgivning
Här kan du fråga och även läsa andras frågor och svar från vår expert Ulf Nilsson på odling! Klicka här
Arkiv per kategori