Koloniträdgårdsförbundet med samarbetspartners bjuder in till dig som vill prova på att odla i stan. Vi bidrar med odlingslådor, fröer, jord, plantor och goda råd.
Du odlar tillsammans med andra men tar själv ansvar för skötseln av ”din” odlingslåda. Och kan njuta av egen skörd.
Var? Axel Landquists Park i hörnet av Åsögatan/Nytorgsgatan på Södermalm i Stockholm.
När? Torsdagen den 7 juni klockan 18 00 drar vi igång. Räkna med jord under naglarna.
Är du intresserad? Mejla kansli@koloni.org eller ring 08-556 930 81. Ytan är begränsad, först till kvarn gäller.

Koloniträdgårdsförbundet i samarbete med Södermalms stadsdelsförvaltning, Klostra, Karlstad Redskap, Runåbergs fröer och Studiefrämjandet.