FritidsOdlingens Riksorganisation, FOR, utökar sin trädgårdsrådgivning. Landets trädgårdsrådgivare har fått ett nytt gemensamt telefonnummer. Ring när det passar dig och du behöver endast komma ihåg ett nummer!

Ring 018-15 26 00 måndag till fredag. Ett telefonnummer till alla FORs trädgårdsrådgivare.

Du kan också mejla dina frågor till: radgivning@for.se

Koloniträdgårdsförbundet är en av medlemsorganisationerna i FOR, som samlar landets förbund och organisationer inom fritidsodlingen. Förutom Koloniträdgårdsförbundet ingår även RST, (Riksförbundet Svensk Trädgård), Trädgårds Amatörerna och många andra sällskap. FOR arrangerar även Nordens största trädgårdsmässa, Nordiska Trädgårdar, tillsammans med Stockholmsmässan.